[acf field="pre_title"]

„Takva su vremena bila“: Posle Ace Lukasa samo je on imao hrabrosti da peva na čuvenom splavu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Devedesetih godina jedno od najpopularnijih mesta za izlazak u Beogradu bio je čuveni splav „Lukas“, na kome je nastupao Aleksandar Vuksanović i kasnije po njemu dobio nadimak Aca Lukas.

Jasno je da su se tada tamo okupljali pripadnici džet-seta, ali i momci sa „druge strane zakona“, pa nije uvek bilo prijatno nastupati ovde. Međutim, Aci je bila potrebna adekvatna zamena, a to je bio Marko Bulat.

I sam Aca je tada izjavio da „jedino on ima čuku da posle njega peva na tom splavu“.

– Da, samo što je upotrebio drugi izraz za to. Nisam se mnogo obazirao, jeste to rekao, Aca je gledao to moje napredovanje i pohvalio me. Ima anegdota, jer sam tada bio ultra kratko ošišan, pa me zvao Dobrivoje Topalović. To nisam nikada ispričao, ali tako me prozvao zbog frizure. Takva su vremena bila – rekao je Marko za Kurir.

Podsetimo, Bulat je ranije pričao o neprijatnostima koje je doživeo na nastupima za vreme devedesetih godina, a nekad je i strepeo za svoj život.

– Pevam na Lukasu i neki momak ulazi i drži mantil preko ruke. Ja tada vidim dva čoveka koji ispod stola repetiraju pištolje. On ne zna da mu je ugožen život, a ova dvojca ne znaju da li je ispod njegovog mantila kratež, škorpion ili nešto drugo – rekao je jednom prilikom za pomenuti medij.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci