[acf field="pre_title"]
Koliko je to Tamara Đurić imala intervencija!?

Tamara Đurić:“Prvi put sam uradila sa mojih 18 godina“!

Ona je objavila na svom Instagram proflu objavila fotografiju gde pozira sa ćerkom Tamarom a možemo videti da starleta izgleda odlično!
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Tamara Đurić koja se često podvrgavala estetskim korekcijama, sada je otkrila tačan broj intervencija koje je imala.

Tamara je sada otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

– Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi – rekla je starleta Tamara za „Informer“šokirala i dodala:

– Malo sam eksperimetisala i u sebe ugradila materijal koji se zove akvafiler. On je po sebi jako rizičan, koristi se za neke nesavršenosti na licu, a ja sam u velikoj količini to stavila u gluteus, što je izazvalo infekciju. Svaka operacija vuče mogućnost na određene probleme. Mogu da te usreće, a mogu i da ti upropaste život – rekla je starleta.

Ona je objavila na svom Instagram proflu objavila fotografiju gde pozira sa ćerkom Tamarom a možemo videti da starleta izgleda odlično!

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci