[acf field="pre_title"]

Teodora Bjelica prvi put o traumi koju je doživela! „MISLILA SAM DA ĆU OSTATI NEPOKRETNA“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumica Teodora Bjelica ćerka je naše popularne glumice Gordane Bjelic i pokojnog vojno-političkog komentatora i ambasadora Srbije u Rusiji Miroslava Lazanskog.

Vezu sa ocem ova glumica nikada nije imala, te o njemu nikada nije govorila, a sa majkom uvek bila bliska i otvoreno je govorila o njihovom odnosu, te je čak i krenula majčinim stopama.

Teodora se dugo bavila manekenstvom, proputovala je mnogo zemalja, a malo je je poznato da glumica voli jahanje, a sada je otkrila kako je u početku često padala sa konja, te se jednom čak uplašila i da će ostati nepokretna.

– Idem sa svojim trenerom i moram da budem jako skoncentrisana na konja da ne bih pala, a dešavalo mi se dva puta u roku od tri dana. Prvi put u padoku na pesku, napravila sam tri salta, pala sam na levo rame i glavu i kada sam čula da mi kvrcka svaka kost u vratu, mislila sam da ostajem nepokretna, ali hvala Bogu – nije mi bilo ništa. Drugi put sam pala na beton na Galopskoj stazi, isto na rame, ali nisam se povredila, a trener mi je rekao. ‘Bravo, svaka čast, odlično znaš da padneš’, ja rekoh: ‘Hvala ti, ne želim da se to više dešava – rekla je Bjelica za domaće medije.

 

 

alo.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci