[acf field="pre_title"]

Teyodora sumirala utiske sa Evrovizije: „Najveći frajer sa Evrovizije mi je Francuz!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Teya Dora, gostovala je na Radiju S3 gde je sumirala utiske o proteklom takmičenju.

Kroz razgovor je otkrila sa kim bi nastavila da se druži i nakon takmičenja, a odgovor nikoga nije iznenadio:

Sa Markom, sa Baby Lazanjom – rekla je Teya Dora, a s obzirom na to da se hrvatski predstavnik posle Evrovizije jako dobro kotira na svetskim top listama, Teya Dora ga je posavetovala kako sada da se ponaša, jer se i njena pesma Džanum našla među najslušanijima na svetu prošle godine.
Poručila bih mu da odmah izbaci ili album ili EP. Barem neki sledeći singl, da samo nastavi ovako i da definitivno ide na turneju što mislim i da hoće da uradi, jer je sad taj trenutak i sad mora to da uhvati, jer ko zna kad će to opet biti. Nikad ne znaš – odlučna je bila Teya Dora.

Teyodora, foto:Instagram

Takođe, pevačica je izdvojila ko je po njenom mišljenju najfrajer i najatraktivnija devojka sa ovogodišnje Evrovizije, pa bez razmišljanja izdvojila atraktivnu Grkinju.

Najdevojka Marina Sati, iz Grčke, rekla je Teya, dok je za frajera ipak morala malo da razmisli.
Najfrajer ja stvarno ne znam. Ajde Sliman. On je tako nekako … ima prelepe oči i trepavice.
Šta je Teya Dora rekla koji joj je najbolji komentar koji je Duška rekla tokom boravka u Malmeu, čiju hranu više voli, ali i koliko dueta će ostvariti nakon učestvovanja u ovom muzičkom takmičenju pogledajte u nastavku:

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci