[acf field="pre_title"]

Topalko iskreno: „Biću najbolji deda na svetu!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevač Milan Topalović Topalko, govorio je o godini koja je bila veoma burna za njega. Naime, pevač je bio iskren, te je otkrio da jedva čeka da mu ćerka Helena podari unuče, a osvrnuo se i na glasine o tome da prodaje brod, za koji ga vežu brojne uspomene.

– Pitanje je da li ću da ga prodam, na oglasu je. Ali neću ga prodati pošto-poto. Brod ima cenu ispod koje ga ja neću dati. Ne bih voleo ni da ga prodam, ako uspem da zaradim novac, pa da napravim izložbeni brod za sajam nautike, ali videćemo još – rekao je pevač.

Sa mužem svoje ćerke se odlično slaže, a ne krije to da jedva čeka da postane deda:

– Ja ne znam. To je božija volja. Ako se misli da je trudna nije trudna. Ja sam se isplakao sedam dana pre nego što su se oni venčali, da ne bih taj dan. Velika je to sreća. Normalno je da smo u dobrim odnosima. Bilo je zanimljivo to kada sam išao kod njih na slavu, ja vozim i idem kod ćerke na slavu, kao neki deda. Naravno da sebe mogu da zamislim u ulozi dede. Ja ću biti najbolji deda na svetu. Priželjkujem unučiće, ali oni odlučuju o tome – ispričao je Topalko za „24sedam“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci