[acf field="pre_title"]

U DEVETOJ DECENIJI PUNOM SNAGOM! Lepa Lukić najavila koncert! Pevačica otkrila: Biće smeha, radosti i suza!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić novim koncertom u Beogradu ponovo dokazuje zašto je dobila pomenutu titulu. Legendarna pevačica u januaru sledeće godine puni 84. godine, duboko je zašla u penziju, ali još uvek ima entuzijazma kao mlada devojka sa početka karijere.

– Meni je država uplaćivala penziju, priznata sam pevačica. Nisam rođena samo da ručam, još sam žena za gledanje, šta ima veze što radim ako sam u penziji. Hoću da radim i volim da radim – jasna je pevačica, koju smo pitali da li joj fizička aktivnost pomaže da izgleda vitalno:

 

– Ne idem na aerobik, slomila bih vrat, šta ima da se čepim sada, kada nisam ni mlada, nije to za mene. Imam liniju i bez vežbanja.

– Posao mi je da budem sređena, ne mogu da se ne doteram kada me pozovu u emisije – jasna je pevačica, koja nam je potom opisala kako izgleda jedan njen dan.

– Ustanem, pijem kafu, spremam doručak, sredim kuću, operem sudove, kao i svi normalni ljudi. Nisam toliko okupirana sama sobom da pevušim kada nešto radim po kući. Pevam jedino nešto novo što treba da naučim – istakla je Lepa.

Pevačica je za 27. septembar najavila koncert u MTS dvorani, pod nazivom “Lepini putići”, te smo je pitali kakvi su bili njeni putevi.

– Nikada nisam bila traženija nego danas, jako sam srećna. Nisu moji putevi bili trnoviti, išla sam tamo gde je pevalo mnogo ljudi i tako su me zapamtili. Nije me niko osporavao, vinula sam se u zvezde sa prvom pesmom i ta pesma i dan danas traje – objasnila nam je Lepa, koja je najavila osam gostiju na koncertu, ali nije želela da otkrije o kojim pevačima je reč.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci