[acf field="pre_title"]

U petom mesecu trudnoće, ovo ne želim da trpim: Mina Naumović uputila oštru poruku svima koji je vređaju

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mina Naumović i Ognjen Amidžić za nekoliko meseci ostvariće se u ulozi roditelja, a trudna voditeljka sa početkom nove sezone otišla je na zasluženi odmor i trudničko bolovanje kako bi uživala u miru koji joj je preko potreban.

Ipak, svakodnevno na društvenim mrežama dobija salvu kritika i negativnih komentara, a odlučila je da više na njih ne želi da ćuti. Reči Mine Naumović reči su izrevoltirane žene koja je rešila da progovori i otkrije celu istinu iako naizgled deluje da je uvrede ne pogađaju

Mnogo spekulacija na račun atraktivne voditeljke bilo je otkako se saznalo da je u emotivnoj vezi sa kolegom. Od toga da je ona kriva za Ognjenov razvod od Danijele Dimitrovske sa kojom je proveo deset godina u braku, do toga da sa njegovim sinom nije u dobrim odnosima.

Mudra Mina dugo je ćutala, ne želeći da demantuje neistine koje su plasirane u javnosti, ali sada kada je u blagoslovenom stanju ne želi da je to dodatno stresira. Ona se tim povodom oglasila na „Instagramu“ i poručila da osude više neće trpeti, makar ne na svojim profilima na društvenim mrežama.

– Ukoliko i dalje imate potrebu da sedite na mom profilu, čekajući da vidite gde sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako imajte u vidu da vam to neće rešiti probleme, ni platiti račune, svako dobro.

 

instagram
 

Amidžić se ovim povodom nije oglašavao, ali verujemo da je trudnoj budućoj supruzi najveća podrška kroz sve teške trenutke koje prolazi u drugom stanju. Popularni par uskoro će se venčati na egzotičnoj destinaciji, a početkom godine u njihov dom stići će i pojačanje.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci