[acf field="pre_title"]

U STRAHU! Dejan Dragojević:“ Prete mi svakog dana!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pobednik „Zadruge 5“ Dejan Dragojević se nakon povratka sa hadžiluka u Meki i Medini za vreme Ramazana obratio svojim pratiocima na Jutjub kanalu i demantovao navode da je promenio ime u Zijad, kako je istakla Vesna Rivas.

Kako je otkrio, osoba ne mora da promeni ime kada primi islam i on je zadržao svoje. U ekskluzivnoj ispovesti otkrio je detalje koje su najviše zanimali javnost.

Dejan je prvo pojasnio da je njegov odlazak u Saudijsku Arabiju priprema za hadž koji planira ove godine i da zbog toga što ga nije obavio, nema pravo da doda hadži na svoje ime.

– Ovo je bila umra, a umra obavljena u Ramazanu blagodarnom mesecu je vrednost hadža sa poslanikom Muhamedom s.a.v.s. Ove godine je hadž, ako bog da, otići ću, pa ću onda dodati – istakao je Dejan.

Njegova majka Biljana se oglašavala za medije nakon Dejanovog priznanja da je primio islam, a sve je zanimalo i kako je njegov rođeni brat David reagovao kada mu je to prvi put saopštio.

– Pa, znali su oni to kao i 80% ljudi koji su pratili rijaliti. Znali su kad sam došao kod kuće da ne jedem svinjsko meso. Nema šta ko da reaguje, pa nisam osakatio ni njih, ni sebe, nego sam usavršio svoje duhovno stanje – poručio je Dragojević.

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci