[acf field="pre_title"]

UDAJE SE TANJA SAVIĆ? Muhamed Bašić:“Zakazali smo svadbu!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem. Njih dvoje su se verili, a sada su sudeći po snimku, koji je osvanuo na društvenim mrežama zakazali i svadbu.

– Tanja, mnogo ti lep taj prsten – rekao joj je prijatelj dok ju je snimao.

– Je l’ sija – upitala je pevačica.

– Au, sija kao Las Vegas. od koga si to dobila, aha to je ovaj gospodin ovde. E, hajde da nazdravimo pošto smo zakazali svadbu. Nećemo još da otkrivamo kad je datum, živeli – odgovorio je on.

Tanja Savić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Inače, Muhamed je rodom iz Bijeljine, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek nedavno potvrdila. Oglasila se na mrežama i navela koliko je srećna.

– Jeste li ikad zastali i pomislili: „Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se“ – navela je Tanja na Instagramu, koja se još uvek nije zvanično razvela od supruga Dušana Jovančevića.

Muhamed je zaprosio Savićevu na romantičnoj večeri u Egiptu, a verenici planiraju da se nakon Tanjinog razvoda od Dušana Jovančevića venčaju i presele zajedno za Ameriku, prenosili su domaći mediji.

Kurir.rs/Blic

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci