[acf field="pre_title"]

UVEK DAMA! Objavu Aleksandre Vasković svi komentarišu, ovo je razlog

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Vasković aktivna je na društvenim mrežama putem kojih redovno komunicira sa pratiocima, deli savete, recepte, ali i trenutke i situacije iz privatnog života.

Jednom prilikom mlada doktorka priznala je da joj je posle porođaja ostala dijastaza – razdvajanje mekih struktura središnje linije ravnog trbušnog mišića.

Naime, kako stomak raste u toku trudnoće, vezivno tkivo koje spaja levu i desnu stranu trbušnog zida se rasteže i postaje tanje, dozvoljavajući na taj način trbušnim mišićima da se razmaknu i prošire.

Pri tome, hormoni koji se javljaju u trudnoći i utiču na povećanje elastičnosti tetiva i zglobova, imaju bitnu ulogu i u rastezanju tetive koja spaja trbušne mišiće.

Iako je problem Aleksandre Vasković vidljiv golim okom, to je ne sprečava da uživa u uskim haljinama i suknjama. Ipak, najnovija objava supruge frontmena Lexington benda podelila je mišljenja javnosti.

– Je l to nova beba na pomolu – pitala je gospođa koja Aleksandru prati na Instagramu.

Budući da je problem Aleksandre Vasković poznat javnosti, brojne dame su ovo pitanje smatrale neumesnim, te su stale u odbranu lepe brinete.

„Osobe bez dlake na jeziku će nam doći glave”, „Malo kulture nije naodmet”, „Da li si čula nekada da se ovakvo pitanje nikada ne postavlja”, samo su neki od komentara.0

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci