[acf field="pre_title"]

Velika ispovest Dee Đurđević: „Sa tatom sam u lošim odnosima!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Voditeljka Dea Đurđević 2019. godine, doživela je tešku saobraćajnu nezgodu usled koje su joj lekari jedva spasili ruku. Sada se prisetila svog detinjstva i dede koji joj je bio najveća podrška dok je bio živ.

– Sve kreće iz kuće, najviše sam bila vezana za deku, preminuo je 2014. bio je mnogo bolestan. Bio je šećeraš, oslepeo je, prenosila sam mu kod koga je lopa dokle je stigla, tako sam zavolela fudbal i sport. On je prvi znao sve moje tajne i rešenja. Naučila sam da uvek slušam sebe, i šta god da se desi, sve će to da prođe i srećni i ružni momenti – priča Dea.

Osvrnula se na oca sa kojim, kako sama ističe, nije u najboljim odnosima:

– Pisali su se razni naslovi. Pogotovo kad sam bila u bolnici, kao deo terapije sam morala da prelistam sve kako bih se vratila u javni život. Nisam znala koliko se piše. Ja nisam znala da li je jutro ili noć, nema prozora. Ni danas ne želim da govorim o svom ocu. To je toliko isprepletana priča, da mi treba mnogo snage i vremena da bih to ispričala. Posle svega što mi se dogodilo me je pozvao, ali nismo ni u kakvim odnosima. Mama je najponosnija na moju hrabrost – ispričala je voditeljka, u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

Najnoviji članci