[acf field="pre_title"]

Vuk Kostić o teškim trenucima: „Imao sam 21. godinu kada sam izgubio oca!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Popularni glumac Vuk Kostić, otkrio je da mu otac Mihajlo Kostić Pljaka i dalje nedostaje, ali da je od njega mogao mnogo toga da nauči. Vuk je imao 21. godinu kada mu je otac preminuo. On ističe koliko mu je krivo što njegov tata nije odgledao prvi film, u kom je Vuk dobio ulogu.

– Moj otac je u kratkom roku doživeo niz tragedija koje su ga obeležile. Imao je samo sedam godina kad mu je majka preminula pred sam početak rata 1940, od tuberkuloze. Babu su mu streljali Nemci u dvorištu jer je pokušavala da spreči odlazak sina Nestora, mog dede, u logor Mauthauzen, gde je ipak odveden – govori Kostić, pa dodaje:

– Rođena sestra poginula mu je nekoliko godina posle rata. Sve je to uzrokovalo da nas je čuvao i učio nas šta znači porodica. Bio mi je uzor u svemu, od posla do hobija. Bio je najjači i najbrži, najdublje je ronio… Jeste da sam ga izgubio kad mi je bila 21 godina, ali stigao je da mi prenese sve što je znao. Ipak, nije stigao da pogleda moj prvi profesionalni film „Apsolutnih sto“ – ispričao je Vuk, za „Kurir“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci