[acf field="pre_title"]

ZAKOPALI RATNE SEKIRE! Aca Lukas nikad iskreniji:“ Ja se s Jelenom Karleušom nikad nisam ni posvađao!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Karleuša i Aca Lukas 2022. godine žestoko su se sukobili na društvenim mrežama, a povod za svađu bile su koleginice Ana Nikolić i Milica Pavlović.

Naime, Karleuša je stala u Miličinu odbranu nakon što je demo snimak njenog hita „Provereno“ objavila Nikolićeva, čiju je interpretaciju pohvalio Lukas.

Nakon toga pale su teške reči, a sukob je otišao toliko daleko da je sa Karleušinog kanala na Jutjubu, na Lukasov zahtev, uklonjena njihova duetska pesma „Bankina“. Pesma je u tom trenutku imala 32 miliona pregleda.

Međutim, Lukas sada kaže da se sa Jelenom nikada nije ni svađao.

– Ja se s Jelenom Karleušom nikad nisam ni posvađao. Mi smo uvek imali neka sporečkanja, ali kad god se vidimo, mi pričamo. Još nijednom se nije desilo da se sretnemo negde, a da se nismo javili jedno drugom. Bez obzira na to šta se desilo pre toga. Inače, mi nemamo takav odnos prijateljstva da se stalno čujemo i viđamo, tako da se mi nismo nikad posvađali – rekao je.

– Mi se posle toga nismo sreli, ali garantujem, da smo se sreli – mi bismo se smejali. To što Jelena i ja malo pogani na jeziku, onda se desi da preko medija napravimo neku papazjaniju, i to je to – istakao je Aca u „Ekskluzivu“

Espreso.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci