[acf field="pre_title"]
ISKREN

Željko Joksimović: „Pripremam se za normalnost koja sigurno dolazi“

"Ubeđujem sebe da ne smem da prestanem da verujem"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

On je jedan od naših najboljih pevača, a na njegove balade retko ko može ostati imun. Pored uspešne karijere, on je i posvećen otac i divan suprug. Pevač Željko Joksimović retko kada govori o svom privatnom životu, ali je sada u jednom intervjuu otvorio dušu i pričao o porodici, ali i o pandemiji koronavirusa koja je uzdrmala čitav svet.

„Pripremam se za normalnost koja sigurno dolazi. Pokušavam da budem strpljiv, da ne kukam, pogotovo jer smo suočeni s toliko bolesnih, umrlih, i da u svemu tome nađem snagu i veru u to da ćemo ponovo umeti da se zajedno radujemo. Dakle, mogao bih reći da se bavim nadom“- rekao je pevač za „Dnevni avaz“ i dodao kako se nosi sa promenama koji je ovaj opaki virus doneo:

„Ubeđujem sebe da ne smem da prestanem da verujem. I trudim se da razumem one koji ne veruju. Hvala Bogu, imam porodicu, kao utočište, prijatelje, kao podršku, i vlastitu tvrdoglavost koja mi ne dozvoljava ni da pomislim da možemo da budemo poraženi. To ne dolazi u obzir.“

Takođe, osvrnuo se i na svoju suprugu Jovanu Joksimović i otkrio kako su uspeli kao par da opstanu zajedno i na privatnom i na poslovnom planu.

„Mi smo počeli kao tim, i nastavljamo kao tim. Samim tim, i kada ne radimo iste stvari, mi ih zajedno živimo, pričamo o njima, proživljavamo ih, podržavamo se. Tako da se, suštinski, ništa nije promenilo“- kaže Željko.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci