[acf field="pre_title"]

Željko Šašić preležao koronu: Živim godinama u izolaciji, ne znam kako sam se zarazio

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevač Željko Šašić zarazio se koronavirusom, a ističe kako nije imao jake simptome i da ne zna gde se zarazio. Njemu nije jasno kako se zarazio s obzirom na to da već godinama, kako je naglasio, živi izolovano od ljudi.

-Ma ja sam tu koronu već preležao, sad čekam kontrolu. Moji simptomi su bili toliko smešni, izgubio sam čulo mirisa i ukusa, ali to se sad sve vratilo. Nisam čak ni lekove koristio, kažu da nije bilo potrebe. Osećam se dobro, čista su mi pluća, samo sam bio u izolaciji neko vreme. To je trajalo par dana. Inače, ja sam u izolaciji poslednjih nekoliko godina jer vodim takav način života, ali sam je opet negde fasovao. Bitno je da sam imao blaže simptome i da sam to pregurao –  rekao je Željko.

Šašić je apelovao na sve da poštuju propisane mere i da drže distancu i da obavezno nose maske na licima. Takođe, pevač je rekao i kako mu je veoma žao zbog smrti bubnjara „Amadeus Benda“ Bojana Zlatanovića Tokana koji je preminuo od posledica virusa.

-Imam drugare koji su imali teže simptome u ovom drugom talasu, čini mi se da skoro niko nije ostao imun. Apelujem na sve ljude da se čuvaju. Treba da nosimo maske i da se ne okupljamo u većem broju – ističe pevač i dodaje:

-Ovog dečka iz Amadeusa mi je mnogo žao. Bio je okej, sportista i živeo je normalno. Kažu da nije otišao na vreme kod lekara i to se iskomplikovalo, to je strašno, strašno – kaže s tugom u glasu Željko.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci