[acf field="pre_title"]

Željko Vasić o koncertu za decu obolelu od raka! Pevač otkriva: „Mnogo je licemera na javnoj sceni“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Naš Pevač Željko Vasić, poznat je po koncertima koji se pamte po atmosferi i emociji, za koje se uvek tražila karta više. Međutim, Željko je nedavno učestvovao u koncertu koji je nešto drugačiji od dosadašnjih. U pitanju je humanitarni koncert održan u znak podrške deci oboleloj od raka.

– Javne ličnosti služe da skrenu pažnju na određene teme u društvu koje postoje, pogotovo kada su u pitanju humanitarne akcije i neke veoma bitne teme, ali obzirom da to nije pojedinačni slučaj, već veliki broj dece, onda je to sistemski problem, a mi smo tu da malo skrenemo pažnju na to i prižimo podršku. Kao roditelj, naravno da mi je teško da čujem da postoji toliki broj obolele dece. To je stvarno užasno. Bilo je dosta kolega, svi su se odazvali i akcija je uspela, što je suštinski jako važno – otkrio nam je Željko.

Rekao nam je i da li misli da javne ličnosti, kao on ovim koncertom, utiču na dobar način na ljude oko sebe?

– To je samo površno, taj koncert je samo gest, nije to nešto čime možete da utičete na bilo koga. Mislim, javne ličnosti su javne ličnosti, svako gleda samo svoje i to tako funkcioniše, nažalost. Ne vole mnogo da govore javno ono što misle, to čuvaju za sebe, a to je licemerno. Puno je licemera na muzičkoj sceni.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci