[acf field="pre_title"]

ŽENA SATKANA OD EMOCIJA! Vesna Dedić samo za Toxic portal o ćerki Lenki i školovanju u Americi:“Prestala sam da sanjam širinu okeana!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ekipa Toxic televizije posetila je 66. Beogradski Sajam knjiga, gde je prva stanica naše posete bio štand renomirane književnice Vesne Dedić koju smo zatekli dok je svojim vernim čitateljkama potpisivala svoje romane. Poznato je da naša kamera kao i portal godinama prati njen književni rad koji osvaja pretežno srca nežnijeg pola, prati ženske sudbine kroz koje autorka vešto uplete sve one svakodnevne probleme i pojave osobene za naše društvo i vreme, Vesna je samo za naše kamere podelila utiske sa sajma:

-“ Nema boljeg osećaja da neke devojke i žene ne samo iz Beograda već iz svih gradova Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske dođu na sajsm knjiga u kažu da su prvo došli na moj štand. I najlepši onaj momenat pojavljuju se devojke koje mi pokazuju slike od pre deset godina.

Mnoge javne ličnosti su sebe pronašle upravo u vašim knjigama, kolika je satusfakcija kada neki uspešni ljudi hvale Vaš rad svih ovih godina?

-„U početku sam se iznenađivala kada bih na društvenim mrežama pevača, pevačica, glumaca, glumica videla da čitaju moje romane, nisam više iznanađenja ali se uvek jako obradujem ne samo što neko čita moju knjigu već ta podrška na javnoh sceni govori da je i ta osoba lišena sujete i da je spremna da podrži umetnost.“

Tromesečni Masterclass Vesne Dedić traje po intenzivnom  programu koji pruža vrhunsku zanatsku obuku, dragoceno iskustvo kroz praksu u dnevnim novinama, časopisima, portalima i na televizijama, kao i mogućnost zaposlenja pod mentorstvom najboljih urednika begradskih medija koji su nekad i sami prošli obuku za poslove u medijima po programu Vesne Dedić.

-“ Ja sam od 2003. godine radila taj program i pred pandemiju više nisu postojali uslovi da se to nastavi. Kada predajem veoma se trosim, u poslednjih nekoliko godina moj emotivni trenutak nije bio takav da mogu da se dam nekom drugom a taj neko drugi nije moje dete. Ove godine kada je već druga godina doktorata, kada sam prihvatila činjenicu da je ona daleko u Americi i kada sam prestala noću da sanjam širinu okeana i da imam strahove. Sada sam spremna da se unesem u obuku i razvoj nekih novih klinaca.“- istakla je divna Vesna.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci