[acf field="pre_title"]

„ZVEZDE GRANDA SU DOSADNE“ Džidža priča o Đorđu Davidu, a onda progovorila o svađi sa Cecom!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Stojković Džidža privlači veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da joj je otac Dragan Stojković Bosanac, a i sama je krenula da se bavi muzikom.

U medijima se dosta pisalo i govorilo i o prozivkama koje je na njen račun uputila Svetlana Ražnatović u jednoj od prethodnih emisija pomenutog takmičenja, kao i o izvesnom sukobu sa Đorđem Davidom.

Ceca te je u jednoj od emisija spomenula u svađi sa Bosancem što se protumačilo kao negativan kontekst, evo kako je to Džidža komentarisala.

– Mislim da je tada došlo do nesporazuma između nje i Dragana i da je ona to rekla pomalo ishitreno. Mislim da nije imala neku zlu nameru, zato i nisam želela da se raspravljam sa njom – rekla je za „24 sedam“.

Džidža je pričala i o Đorđu Davidu, koji ju je indirektno vređao na jednom snimanju emisije gde ste oboje bili gosti.

– Sve sam rekla što sam imala o tome. Neću i ne želim to da komentarišem. To me ne zanima i on me ne zanima. I mene su pitali ljudi da li sam čula, direktno mi nije dobacivao, ali je bio na tom snimanju. Svako ima prava da psuje i da vređa. To je njihova kultura, nije moja. On je stariji čovek i nemam šta ja tu da komentarišem.

– Moj otac mi je svakako najsimpatičniji (smeh). Ne nervira me niko posebno, svako ima svoju ulogu i iz nekog je razloga tu. To je šou i Saša Popović zna zašto je tu doveo baš svakog od njih. Malo mi je postala dosadna ta emisija, pa je ni ne pratim u poslednje vreme – pričala je o žiriju za „24 sedam“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci