[acf field="pre_title"]
NE BRINE O FINANSIJAMA

Aleksandar Radojičić našao novi posao, glumac uvozi biljke iz Brazila

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Glumca Aleksandra Radojičića ako ne viđamo u pozorištu, ili na velikom platnu, možemo uvek da vidimo u dobrom provodu. Tako je bilo i ovog puta, jer je popularni glumac dao intervju za „DeToxic“ emisiju ispred jednog beogradskog splava.

„Ne mogu da poredim izlazak u klubove sa pozorištem, ali to je veoma bitno za očuvanje zdravlja duha u nekoj određenoj meri. Naravno, kažem trebalo bi sve da bude umereno, da ti izlasci ne postanu stalno radno vreme. Super je da ljudi žele u ovo teško vreme da izlaze i nađu novca za to, jer mislim da je bitno da se nađe vremena za veselje i provod sa prijateljima.“ – rekao je Aleksandar.

Pošto trenutno nema posla za glumce, Radojičić je našao novi vid kako da zaradi novac i poboljša svoje finansijsko stanje. Naime, on je počeo da uvozi jednu veoma lekovitu biljku.

„Bavim se uvozom asajia, to je voće koje raste u Amazonu, u Brazilu. Trenutno je to najzdravija biljka koja ima mnogo benefita za zdravlje čoveka. Ova biljka je puna oksidanata, bez šećera je, dobra je za rad creva i srca. Takođe, to je veganski proizvod, veoma je lekovita i svima je preporučujem.“ – ponosno nam je otkrio glumac koji ovog leta ipak radi na jednom filmskom projektu.

Reč je o novom filmskom ostvarenju „Košare“, a glumac kaže da je presrećan što je dobio priliku da igra u ovakom filmu. Takođe, tvrdi da je za glumce rad sa rediteljem Balšom Đogoom neprocenjiv.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci