[acf field="pre_title"]
NOVA PESMA

Milica Pavlović šokirala: Policijo, ubila sam Papija!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

I dok su njeni fanovi mislili da Milica Pavlović odmara na moru u Hrvatskoj, niko nije ni slutio da će pevačica da priredi veliko iznenađenje. Naime, pevačica ne mari što nema nastupa i što je koronavirus, ona vredno radi na novim pesmama, a jednu će objaviti upravo večeras u 20 časova.

Senjorita je prethodnih nedelja sa svojom ekipom vredno radila na novoj pesmi koja se zove „Papi“, a sudeći po najavi njene fanove očekuje zaista interesantna pesma, kao i spot. U tizeru koji je objavila, kako bi zagolicala maštu, pevačica otkriva da je počinila zločin i prikazuju se kadrovi iz policijskih kola. Osim ovoga, Milica u najavi nove pesme priča na engleskom i otkriva da je ubila svog Papija.

„Halo inspektore, Senorita govori. Ne, nije toliko hitno….Samo. Moj Papi je mrtav, ubila sam ga…“ – izgovorila je Milica u najavi za svoju novu pesmu.

Pevačicin Instagram se zapalio od komentara kako je sigurno napravila hit, a fanovi ne mogu da dočekaju večerašnju premijeru i vide šta je to ovoga puta zakuvala Milica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci