[acf field="pre_title"]

Žena od sultana: Dobro izgledam i pevam, ja sam ceo paket!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kada je prvi put čula pesmu naježila se, a tako reaguje i publika kada čuje singl mlade Tijane Milentijević, „Žena od sultana“. Preko 27 miliona broji ovaj pravi letnji hit na Youtubu -u, a Tijana je za „DeToxic“ emisiju otkrila kako je nastao.

„Kada sam čula pesmu, oduševila sam se, ali smo se dvoumili da li da je objavlujemo sada. Ipak, prelomili smo i pustili smo je, a narod je kao što vidite oduševljen. Pesma ako je dobra, ne može ništa da je poremeti, mi smo to dokazali. U trendingu smo bili duže od tri nedelje“ – rekla je mlada pevačica i otkrila kako je započela saradnju sa Šaranom.

„Slučajno smo počeli da radimo. Rekao mi je da me dugo pratio na Instagramu i da sam mu se veoma dopala fizički, a kada je čuo kako pevam, oduševio se. Smatra da sam pravi paket, imam dobar glas i stas. Nije pogrešio, jer veruje u mene i mislim da ćemo napraviti meni odličnu karijeru, ide nam dobro“ – stidljivo tvrdi Milentijevićeva.

Pevačica tvrdi da joj se ispunio san jer je dugo maštala da bude deo Šaranovog tima. Ona je pratila sa kim radi, a pošto on dugo sarađuje sa Slađom Alegro, Tijana je oduševljena. Kaže da joj je ona uzor i da bi volela da ima karijeru kao Slađinu.

Pošto se takmičila u poznatom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ona nam je pričala i sa kojim pevačima je ostala u kontaktu i ko ju je podržao.

„Najviše me je podržavala Zorica Brunclik i sa njom sam ostala i kućni prijatelj. Mada, kada sam se ja takmičila bio je živ i Šaban Šaulić i on je bio moja velka podrška i uvek je prepoznao moj glas. Govorio je da sam lepa devojčica sa divnim glasom“ – ispričala je Tijana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci