[acf field="pre_title"]
SVIM SRCEM

Andreana Čekić: Za prave prijatelje sam spremna da ginem

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U medijima se već danima piše kako će pevačica Andreana Čekić stati na ludi kamen. Mnogi tvrde da je romansu sa Markom Miloševićem započela dok je on još bio oženjen, kao i da je njegova žena optužila kako je detetu ukrala oca. Ipak, to je ne sprečava da uživa u ljubavi, a mi smo primetili da ne skida osmeh sa lica. Pevačica je po prvi put bila gost Toxic televizije i za naše kamere otvorila je dušu.

„Drago mi je da sam kod vas u studiju i velika mi je čast da po prvi put snimam nešto za Toxic TV. Zaista se trudim da mojim izvedbama ulepšam ljudima dane i noći. Što se tiče mog privatnog života, nadam se da će konačno stati da pišu i pričaju. Mislim da je to svima dosadilo. Trebalo bi da se priča o tome kako smo Darko i ja snimili duet i kako nam upravo Toxic radi spot. Imam još jednu pesmu koju je takođe radio Dejan Kostić koju ću prezentovati posle dueta“-rekla je Andreana za „DeToxic“ emisiju pa je pohvalila i svog kuma Darka Lazića:

„Meni je drago što je Darko smršao, nije bitno kako, bitno je samo kako se on oseća. Ako je on presrećan i ja sam. On mene voli bezuslovno i ja njega naravno. Ne moramo mi da se čujemo svaki dan, ali to se zna i oseti. Mi smo se davno upoznali gde sam ja u njemu videla brata. Svoje prijatelje i kumove poštuješ i braniš uvek, a za moje prave prijatelje sam spremna da ginem“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci