[acf field="pre_title"]
LIK KOJI JE OSVOJIO SRCE PUBLIKE

Stefan Usiljanin: Žaklina je moj alter ego i ja je obožavam!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

On je talentovan i već 13 godina glumi u pozorištu, a svojim humorom osvaja publiku. Znaju ga kao Žaklinu iliti ženu iz naroda, a on je zapravo Stefan Usiljanin. Stao je i pred naše kamere, a moramo priznati da ni mi nismo ostali imuni na njegove šale.

„Stefan je zapravo normalan čovek i normalno biće samo što imam previše pozitivne energije. Takođe, posedujem dar i talenat sa kojima odlično vladam i uspevam da radim nešto što je najlepše u životu, a to je da nasmejem ljude. To je počelo još od malih nogu i svi su mi pričali da sam imitirao svoje komšije i nastavnike, tako da sam kao mali pokazao svoj dar za glumu“-rekao je glumac pa dodao:

„Mi komičari isto imamo dušu, umemo da pokažemo i kada smo tužni. Nikada nisam upao u depresiju i nadam se da neću. Definitivno umem i ja da variram sa emocijama. Sa 16 godina sam shvatio da je gluma moj poziv i tada upisujem školu glume u Kraljevu kod Zorana Savkovića. On je naš veliki reditelj i neko ko mi je otvorio vrata ove velike umetnosti“.

S obzirom na to da smo upoznali Stefana, bio je red i da otkrijemo ko je Žaklina koju narod obožava.

Žaklina definitivno vlada Instagramom i jako sam srećan što mogu da nasmejem toliko ljudi. Predstavljam jednu realnu priču žene iz Šumadije. Ona je moj alter ego i ja tu ženu obožavam. Ja sam pre početka predstave definitivno Stefan, a nakon toga sam Žaklina još neko vreme jer toliko uđem u lik da mi je malo teže da izađem. Nemam iste navike kao ona i ne razgovaram kao ona, čak se i ne ponašam tako, ali je jako volim. Mnogi ljudi su se srodili sa tim likom, pa mi se dešavalo da prođem gradom i čujem ljude kako ponavljaju replike“-otkrio je glumac.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci