[acf field="pre_title"]

Novi talk show „Sharanova radionica“ od sutra uveče samo na Toxic TV-u!

Zabavno humoristički šou program „Sharanova radionica“, od petka 06. novembra naći će se na programskoj šemi Toxic TV-a
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Smeh, zabava, dobra muzika, originalne fore, pa evo šta se „skuvalo“ to na Toxic TV-u. Od petka na našem programskom meniju je nova emisija, „Sharanova radionica“. Snage su ovoga puta ukrstili Toxic produkcija i čuveni Sharan Allegro i mesecima radili na novoj emisiji koja će po rečima autora gledaoce oduševiti, jer će Srbija napokon dobiti pravi humoristički talk show.

Sharan i Taz, foto: Časlav Vukojičić

Autor i voditelj Šaran, otkrio je detalje prve emisije:

– Nema sumnje da će „Sharanova radionica“ biti nešto novo u Srbiji, trudili smo se da se razlikujemo od drugih i mislim da nam je to pošlo za rukom. Iza mene stoji ozbiljna Toxic produkcija, i mislim da ćemo svakog petka biti radionica koju ćete redovno posećivati – otkriva Šaran i dodaje:

Sharanova radionica, foto: Č.Vukoijčić

– U mojoj emisiji biće i dosta gostiju, a kakva bi to radionica bila da nemam i nekoliko pomoćnika. Tu je moj Taz koji je došao čak iz Hrvatske kako bi našao posao i, gle čuda, kod mene ga je i dobio. Takođe, ja ne bih bio ja, da nemam i svoj „Harem“. Te lepe devojke su moje pomoćnice koje će plesom obeležiti jedan deo emisije, ali ono što je najbitnije jeste da je naša radionica i pet frendli. Tokom celog serijala imam i svog psa po imenu Šapica. Biće tu još puno dobrih iznenađenja, tako da imate pregršt razloga da budete uz Toxic televiziju u petak u 22h – rekao je Šaran.

Kao što je voditelj napomenuo „Sharanova radionica“ nije „one men show“, te su sa njim na sceni i plesačice, pomoćnik Taz, dobri pas Šapica i naravno njegovi gosti. Biće priče, smeha, suza, pesme, ali pre svega zagarantovana je dobra zabava.

Kako se većina vas seća, ideja za ovaj šou je proistekla iz emisije „Toxic izolacija“ još iz vremena kada smo svi bili u svojim domovima zbog epidemije. Deo emisije bio je posvećen talentovanim gledaocima koji su uglavnom imali pevačke tačke, a pošto naš autora ima sluha i održava obećanja, on je u svakoj emisiji ugostio i najbolje takmičare „Karantin stara“. Takođe, „Sharanova radionica“ će posvetiti pažnju mladim i darovitim umetnicima, slikarima, tatu majstorima koji su pokazali svoj talent…videćete kako, ali i na kome.

Zato petak veče od 22h provedite uz Toxic TV i „Sharanovu radionicu“, a za sjajnu atmosferu u ovoj televizijskoj emisiji biće zadužen orkestar Borka Radivojevića.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci