[acf field="pre_title"]
BESNA

Ceca: Gadi mi se da se vučem po sudovima, a druga strana ne dolazi

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Svetlana Ceca Ražnatović dugi niz godina vodi spor sa Jelenom Karleušom, a objasnila je da je besna zato što se sve odugovlači.

-Ne očekujem više ništa, ja nisam sudija nemam pojma šta se dešava. Proces ko proces, videćemo. Malo mi se ovo više zgadilo, ja se pojavljujem druga strana ne dolazi, prava katastrofa – rekla je Ceca za „DeToxic“ emisiju.

Ovog leta nije otišla na more, ali kaže da nije kasno pošto su se granice sa Kiprom otvorile. A dok nije putovala, niti nastupala, Ceca kaže da je odgledala sve serije i filmove, a najdraži su joj horori. Ipak, dok je odmarala imala je i nekoliko poslovnih saradnji, a jedna od njih je fotografisanje sa Dejanom Milićevićem. Oko tih fotki povela se borba, i mnogi su se pitali da li diva koristi fotošop.

-Šta je novo da ljudi sređuju fotografije. Zanima me zašto je u Srbiji tabu tema srediti fotku. Da li vi mislite da svetske zvezde ne sređuju fotke i da su sve malde i zategnute u šezdesetim? Pa danas i klinke sređuju fotografije. Potrebno ti je dobro svetlo i ti možeš da izgledaš super. Postoji razlika između retušitanja i fotošopiranja. Znate, ako smanjite nos, uši, vilicu, povećavate zadnjicu, izdužujete noge to je menjanje fizičkog opisa i to nije normalno. Drugo je kada retuširate – rekla je Ceca.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci