[acf field="pre_title"]
ŠOKANTNO

Darko Lazić: Sviđa mi se dečko moje verenice Marine

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Darko Lazić šokirao je izjavom za „DeToxic“ kada je priznao da mu se dopada dečko njegove verenice Marine Gagić.

„Prvi put snimam sa Marinom, ali zapravo ne snimam sa njom jer ona ima dečka. Ja sam u mom spotu samo pevač. Mogu da vam kažem, fin je mladić, moram da joj kažem da izađemo svoje troje. Baš je dobar dečko. Sviđa mi se kako je ispalo, ali šalim se za Marinu, sve je to posao i mislim da će biti baš dobro. Dopašće se publici, jer je nešto sasvim drugačije“ – otkrio je Darko za „DeToxic“ kamere.

Svi su iznenađeni kako je Darko smršao, pa nam je otkrio kako mu je pošlo za rukom.

„Skinio sam 60 kilograma, ali želim da skinem još 20 kilograma i onda ću biti zadovoljan. Nije dijeta u pitanju, svi znaju da sam operisao želudac i da sam tako smršao. Ne znam šta je radila Ana Nikolić, ne zanima me to. Ja imam prava na svoj život i radim sa sobom šta želim“ – rekao nam je Lazić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

2 KOMENTARA

  1. […] Nakog što je organizovao glamuroznu proslavu rođendana, kao i krštenje sina Alekseja, pevač Darko Lazić se ponovo našao na meti raznih priča. Jedna od poslednjih informacija koja kruži medijima jeste da  ga je bivša supruga Ana Sević tužila, jer navodo ne plača redovno alimentaciju za ćerkicu Lorenu. Povodom toga oglasio se i Darko specijalno za nas.  […]

 

Najnoviji članci