[acf field="pre_title"]

Aca Lukas: “Saša Matić je jedini kolega na čiji koncert bi otišao”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Aca Lukas popričao je sa nama tik pred svoj nastup i priznao da je bio sprečen da ode na koncert Saše Matića ali da ga izdvaja od svih kolega sa estrade:

-“ Sa Sašom sam se čuo i poželeo mu sreću. Krivo mi je jer ne mogu biti na koncertu, sutra imam neki put u planu pa ako stignem da se vratim i da dođem na drugi dan koncert jer ja Sašu mnogo cenim i to je jedini čovek sa estrade kome bih došao na koncert.”-rekao je.

Nedavno je izbio skandal u jednom muzičkom takmičenju gde je jedan od učesnika tvrdio da je Snežana Đurišić tražila novac kako bi bio zadržan u takmičenju a kako to Lukas komentariše pročitajte u nastavku:

-“Čuo sam se sa Snežanom i pružio joj podršku jer stvarno verujem da se to njoj nije moglo desiti, ali dok sam ja bio deo žirija te stvari su se i te kako dešavale. Voleo bih kada bi me Saša Popović tužio pa da na sudu iznesem spisak svih koji su tražili novac takmičarima, imam i svedoke za sve što pričam.”-poručio je Lukas.

Pevač je izneo oštre kritike na račun evrovizijskog predstavnika Srbije i muzike koju on peva:

-“Svaka čast tom dečku, ako je uopšte dečko ili devojčica?! On ne peva on recituje i taj satanističku obred koji sprovodi je užasan, ali i ona je prošle godine prala noge i ruke u lavoru što ne bi on mogao da spava, je l’ tako?!”-nasmejao nas je Aca.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci