[acf field="pre_title"]
NE STIDI SE

Anastasija Ražnatović: Nije sramota koristiti fotošop

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Emina Jahović nakon tri godine vrednog i teškog rada na svojoj liniji kozmetike, konačno je ostvarila svoj san i plasirala svoje proizvode. Povodom toga napravila je prezentaciju i gala svečanost na kojoj su prisustvovale njene kolege i koleginice. Mnogi su se odazvali njenom pozivu i došli da je podrže, a među njima se našla i mlada pevačica Anstasija Ražnatović.

Poznata je po svom ukusu za modu i ljubitelj je kozmetike, a za naše kamere uputila je čestitke i reči hvale svojoj koleginici Emini.

„Smatram da je Emina jedna od najlepših žena na našoj javnoj sceni i prenegovana je. Totalno mi ovo ide uz nju i očekivala sam da će napraviti ovako nešto. Zaista je prelepa i nikako mi nije jasno da je takva nežna i divna žena single. Sigurna sam da će naći muškarca koji će je držati kao malo vode na dlanu, koji će moći da joj parira i prati“ – rekla je Anstasija.

Naša zvezda Svetlana Ražnatović je veliki protivnik fotošopa, dok njena naslednica to podržava, a evo šta je imala da kaže na tu temu.

„Ja sređujem svoje fotografije i koristim fotošop, samo smatram da ne menjam svoj lični opis. Nikada mi se nije desilo da me je neko video i prokomentarisao da ne može da me prepozna. Mislim da svi koriste fotošop i da je to normalno u 21. veku. Onaj ko kaže da se ne služi time, sigurna sam da laže. To je dostupno svima i ne smatram da je to sramota. Svako želi na Instagramu da objavi fotografiju gde je sebi najlepši i ja sam često dobijala komentare od ljudi da sam lepša uživo“ – rekla je pevačica za „DeToxic“ emisiju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci