[acf field="pre_title"]
PREMIJERA SERIJE "JUGOSLOVENKA"

Dušan Kaličanin: Mi smo kao jedna velika porodica

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ekipa „DeToxic“ emisije se uvek trudi da ide u korak sa najaktuelnijim dešavanjima, pa smo tako proveli vreme sa glavnim glumcima serije „Jugoslovenka“ kako bi saznali najzanimljivije detalje. Za naše kamere govorili su Dušan Kaličanin, Jovana Milovanović i Ivana Dudić.

„Divna su mi očekivanja, ja delim jednako uzbuđenje i tremu kao i svi učesnici, pa kao i publika koja željno iščekuje premijeru serije. Među nama se brzo napravila neka lepa atmosfera, prava porodična, a za to je zaslužno snimanje na Hvaru na kom smo boravili više od mesec dana i izgradili fenomenalne odnose. Scenario je odličan i sve je protkano istorijskim događajima koji su divni“-rekao je glumac Dušan Kaličanin.

„Znaš kako, ja se trudim da pred kamerama budem ono što reditelji traže od mene, a za sebe i svoj Instagram profil sam ono što zapravo i jesam. Ne doživljam sebe kao zvezdu. Ja seksi scene doživljavam kao i sve druge“-ispričala je Ivana Dudić.

„Snašla sam se dobro na snimanju. Imala sam Ivanu da mi pomogne jer je ona ipak veteran u seriji. Ona mi je glavni partner u seriji i samim tim sam kroz to uspela da naučim neke stvari i shvatim kako treba da sve to da izgleda“ -rekla je glumica Jovana Milovanović.

Na radost mnogih, serija „Jugoslovenka“ autora i reditelja Romana Majetića počela je da se emituje 12. oktobra na televiziji Pink. Kroz seriju se provlače mnoge istorijske ličnosti, a priča počinje davne 1916. godine kada je Srbija okupirana, a njena vojska se nalazi u Grčkoj posle povlačenja preko Albanije u kojoj je umrlo više od 200.000 ljudi. Tada kreće velika tenzija, a unutar zemlje vlada napeta politička situacija.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci