[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 6. novembar: Ovnovi, ne žurite sa zaključkom, nije sve kao što izgleda

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Prijaju vam nečije reči, ali niste sigurni koliko je priča istinita. Daćete sebi vremena da razmislite. Ako je u pitanju poslovna ponuda, ne zatrčavajte se. Neko preuzima inicijativu i pokazuje vam da je zainteresovan. Zbunjeni ste.

BIK
Pravih reči se setimo onda kada je situacija već prošla. Zato vi u kontaktu sa saradnicima prvo napravite koncept, pa tek onda istupite sa predlozima. Na taj način ćete uspeti da se setite svega što je neophodno. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa.

BLIZANCI
Danas imate bitan razgovor i i te kako ćete umeti da budete diplomatski nastrojeni u komunikaciji i pokazati sagovorniku da ga pažljivo pratite. Sve vi umete, samo kada hoćete. Pošto je već tako, isti modus ponašanja primenite i sa partnerom.

RAK
Sakupljate sve šta vam je potrebno od informacija ili dokumentacije i pripremate se za ozbiljan poslovni sastanak. Ako želite da sa nadređenom osobom razgovarate o nečemu – koristite prvi deo dana za tako nešto. Danas malo vremena za ljubav.

Foto : Envato

LAV
Sjajna prilika da poslovnu tematiku privedete kraju ili da zaršite obavezu koju već danima vučete. Ako vas drugi budu ometali primedbama, jasno ćete im staviti do znanja da trenutno nemate vremena za njih. Primećujete poglede zainteresovanih.

DEVICA
Konačno možete da kažete da su vam neke stvari jasnije i da vam se vratila sposobnost organizacije i analize. Čini vam se da ste propustili bitne stvari, i danas ćete se tome posvetiti. Uspećete da posvetite pažnju dragim ljudima jer imate dovoljno energije.

VAGA
Kada imate pravog prijatelja, onda imate sve. Ili kada je kolega spreman da učini uslugu koja vas u poslednjem trenutku čupa iz dubioze. Sve u svemu, danas je lako videti ko vas podržava. Odnos sa emotivnim partnerom vrlo vatren i podsticajan.

ŠKORPIJA
Danas imate odličnu komunikaciju sa poslovnim saradnicima, kolegama, autoritetima. Znate šta vam je bitno, spremni ste da izgarate ali i da se prilagodite ako je to potrebno. Škorpije su danas spremne za flertovanje.

STRELAC
Danas je odličan dan za ljubav i za posao; jedina stvar koju ne biste smeli da uradite jeste da se zakopate samo u poslovne obaveze. Ako to uradite, propustićete fenomenalan susret i divno vreme sa emotivnim partnerom.

JARAC
Danas je najbolji dan za privatnike, jer uspevaju da naplate jače finansijsko potraživanje. Jarčevi će se opariti, ali će biti i spremni da odmah potroše deo novca. Bolje ste raspoloženi, pa ćete se drugačije ponašati u partnerskim odnosima.

VODOLIJA
Dan vrlo posticajan za komunikaciju, za sklapanje dogovora, za kontakate sa ljudima koji su vam poslovno važni. Bićete u pokretu, raspoloženi, vedri, nasmejani. Jedna osoba vam daje jasne signale da želi da vam se približi.

RIBE
Jedna odlična poslovna prilika koja će vam se pružiti. Budite pametni, ne razmišljajte mnogo. Oni koji su avanturitstički nastrojeni ili žele flertovanje – dan je kao stvoren za vas. Mogući kontakti preko prijatelja ili preko društvenih mreža.

 

telegraf.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci