[acf field="pre_title"]

Fudbaler Gabrijel Batistuta: “Žao mi je što nisam upoznao Cecu Ražnatović”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Argentinska fudbalska zvezda, Gabrijel Batistuta boravi već par dana u našoj prestonici kako bi snimio reklamni spot za jednu kompaniju. Na konferenciji za novinare, Gabrijel je otkrio koji automobil zapravo vozi i da li je uspeo da upozna pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović:

-“Živim na selu i retko vozim, imam pikapa, ne znam čak ni koje je marke. Družio sam se juče sa Acom Lukasom ali nisam upoznao njegovu prijateljicu Cecu, žao mi je zbog toga.”-rekao je Gabrijel.

U jednom od intervjua koje je davao za strane medije, Batistuta je sa ponosom pričao o njegova četiri sina i rekao da jedan od njih, Lukas, radi u fotokopirnici, pitali smo ga da li se nešto promenilo u međuvremenu i šta su po profesiji njegovi sinovi, ali i šta mu se najviše dopada u Srbiji:

-“Da, istina je, moj treći sin Lukas radi u fotokopirnici, najstariji sin je glumac, srednji je programer, a najmlađi se bavi fudbalom.”-otkrio je Argentinac.

Batistuta je priznao da veoma ceni srpski fudbal i da nije uživao dok je igrao protiv Srbije jer naši fudbaleri igraju slično kao i Argentinci i jaki su protivnici:

-“Pratim i veoma cenim srpske fudbalere, oni igraju isto kao Argentinci i borbeni su na terenu. Nisam uživao dok sam igrao protiv Srbije jer ste jaki protivnici.”-zaključio je kroz osmeh Gabrijel.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci