[acf field="pre_title"]

Bio je tako mlad… Nemanja Gudelj potresnom fotografijom oprostio se od njega

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Osamnaestogodišnji fudbaler „Kordobe“ Alvaro Prijeto nestao je u četvrtak. Potraga za njim bezuspešno je trajala danima, međutim, danas je, nažalost, pronađeno telo, što je veoma potreslo svet fudbala, a fotografija Nemanje Gudelja mnogima je naterala suze na oči.

Prema pisanju španskih medija, Prijeto je, navodno, bio u noćnom provodu u Sevilji s prijateljem, posle čega je trebalo da se vrati kući u Kordobu.

S druge strane, svedoci su izjavili da je imao problema da uđe u voz na stanici Santa Husta jer mu je baterija na telefonu bila istrošena, pa nije mogao da dokaže kondukterima da je kupio kartu.

Alvaro je pokušao da nađe peron nelegalnim rutama, ali nije uspeo. Kasnije je viđen na aveniji, paralelnoj sa autoputem Sevilja-Kordoba, međutim kamere ga nisu snimile.

Na kraju je pronađeno telo u napuštenom vozu između dva vagona, a posle identifikovanja ustanovljeno je da je to nesrećni Alvaro.

Ova vest pogodila je njegove kolege, među kojima je i igrač „Sevilje“ Nemanja Gudelj, koji se od kolege oprostio na Instagramu objavivši njegovu crno-belu fotografiju uz tužne emotikone.

Instagram

 

Inače, Nemanjin brat Dragiša Dragi Gudeljigra za „Kordobu“, pa nije isključeno da je poznavao mladog Alvara.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci