[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Snežana Borjan nikad iskrenija:“ Nedostaje mi suprug!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Snežana Borjan, supruga fudbalera Milana Borjana, okupila je danas brojne poznat ličnosti na otvaranju svog salona.
Za sam početak razgovora otkrila nam je koliko je dugo radila na projektu, i da li je Milan učestvovao u realizaciji njenog sna:

– Moj muž, nažalost, nije bio sa mnom prethodnih nekoliko meseci, bio je daleko odavde, bilo mi je jako teško. On mi je veliki vetar u leđa u svim situacijama. On ne može da veruje da smo napravili ovako nešto. Teško mi pada razdaljina – navela je Snežana Borjan, pa istakla da neretko završi u suzama, a tako je bilo i ovih dana.

Koliko ti nedostaje suprug?

– Plačem stvarno često. To moj sin najbolje zna, on je večeras sa nama. Nedostaje mi suprug. Zaista mi bude teško što nije tu, ali se nadam da to neće dugo trajati. Ipak je on reprezentativac, ja sam bila u fudbalu, znam šta nose iskušenja profesionalnih sportista – istakla je ona pred našim kamerama.

Koliiko je sin ponosan na tebe i Milana?

– Sin je ponosan i na mamu i na tatu. On zna da je mama radila u fudbalskom klubu Partizan, da je bila direktor, on to sa šest godina jasno percepcira. Ponosan je i na tatu, sinovi se vezuju za očeve, Filip je za sve ove godine podigao šest pehara sa svojim ocem. To je neverovatno, koliko dece to može da doživi? Sin hoće da bude golman, objasnila sam mu da to nije dobro, da ga upoređuju sa tatom – navela je ona, a više detalja pronaći ćete u videu koji je u okviru teksta.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci