[acf field="pre_title"]

ZANIMLJIVO! Vuk Kostić nekada je bio zaljubljen u jednu našu manekenku! Lepotica sa naslovnih strana osvojila je srce glumca!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Vuk Kostić poznat je ne samo po brojnim značajnim ulogama koje je ostvario u životu, već i kao veliki zavodnik.

Glumčev emotivni život pomno je praćen jer se oduvek okruživao lepoticama sa javne scene, ali samo za jednu nikada javno nije priznao da su bili zajedno početkom dvehiljaditih godina.

U pitanju je Ivana Stanković, koja je krajem devedesetih obeležila modnu scenu kako kod nas tako i u inostranstvu.
Ivana je imala blistavu internacionalnu karijeru i smatrali su je jednom od najaktraktivnijih žena na ovim prostorima, a šuškalo se da se da su ona i glumac u ljubavnoj vezi.

O tome se tada nije mnogo pisalo, verovatno jer je par želeo da sačuva intimu od radoznalih očiju, ali sada konačno imamo dokaz da su bili zajedno.

Vuk i Ivana uslikani su kako uživaju u letnjem danu u kajaku. Mladi par uživao je u sportskim aktivnostima, a iako su pokušali da sakriju lica, očigledno je da su to oni.

twiter
Printscreen

Kako Ivana nikada nije volela da priča o privatnom životu, nikada nije potvrdila romansu sa Kostićem, ali slika govori više od hiljadu reči.

Podsetimo, pored Ivane, Vuk je tokom svog dugačkog zavodničkog staža Jelisavetu Orašanin, Ivanu Peters, Bojanu Stefanović i Anu Mihajlovski… A ovo su samo poznate dame sa kojima je bio, upućeni kažu da se onim anonimnim i ne zna broj…

 

Story.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci