[acf field="pre_title"]

Goca Božinovska otkriva detalje veze Mirka i Bojane Rodić: Volela bih da je oženi

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Goca Božinovska posle dugo vremena stala je napokon i pred kamere „DeToxic“ emisije, a bez ustručavanja je pričala zašto se retko pojavljuje u javnosti, da li će sledeće godine oženiti sina Mirka, kao i kako joj se dopada buduća snajka, Bojana Rodić.

Otkrila je da se zbog bolesti majke povukla poslednjih meseci, jer vodi računa o njoj i da zbog čestih putovanja iz Beograda u Kraljevo, ništa drugo ne stiže. Tvrdi da je ova godina loša, kako za nju tako i za druge, ali da ne može sve uvek da bude fantastično. Međutim, sreća njenog sina Mirka joj uvek vrati osmeh na lice.

-Mirko je presrećan, pa sam i ja. Bojana je izuzetno fina devojka, baš za sve pohvale. Ona je lepotica, mnogo je vredna i sposobna, dosta liči na mene. Daj Bože da se venčaju – otkriva Goca i dodaje:

-Maštala sam da mi ćerka ima dobrog muža, a i da mi sin ima dobru ženu, samo ne u materijalnom smislu. Samo da su dobri ljudi, nije meni bitno to što je ona Rodićeva pa ima novca, ima i moj Mirko – rekla je pevačica u „DeToxic“ emisiji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci