[acf field="pre_title"]
RADE PUNOM PAROM

Hurricane: Nedostajala nam je publika

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Publiku su osvojile svojim hitovima, ali i lepotom i harizmom. Devojke iz grupe Hurricane su samo za DeToxic emisiju pričale o novoj pesmi „Folir’o“, nastupima i kolegama.

„Zbog cele situacije oko korona virusa nismo imale priliku da uživamo u svojim nastupima i slavi, pa smo morale da odemo na prinudni odmor. Zato smo se sada vratile sa puno snage, radimo svaki vikend i uživamo u tome“ – rekla je Ksenia.

„Nismo stale sa radom, upravo smo završile još jedan spot za novu pesmu na stranom jeziku koja izlazi uskoro“ – dodala je Ivana.

„Posebno želimo da se zahvalimo glumcu Miodragu Radonjiću, ili kako ga ljudi već znaju kao Baću, koji je učestvovao u novom spotu. Puno je pozitivnih komentara zbog njegovog učešća i drago nam je zbog toga“ – rekla je Sanja.

U javnosti se često priča o promeni Ivane Nikolić gde pojedini tvrde da se mnogo izoperisala, a ona je na to imala jasan odgovor.

„Ja sam uvek za sebe smatrala da sam lepo dete. Slika koja je kružila Instagramom je meni bila smešna jer je zapravo ona deset puta uveličana kako bi ispalo da sam se mnogo izmenila, a fotografija je nastala čak 2011. godine. Svi znamo kako se devojke danas slikaju i pod kojim uglom i svetlom kako bi slika ispala što bolja. Ona mi stoji još uvek na Facebook profilu i nemam komplekse te vrste“ – rekla je Ivana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci