[acf field="pre_title"]
TAJNE INFLUENSERA

Influenserka Laura: Nekada ti nije dan, ali nikada ne bih menjala svoj posao

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ekipa „DeToxic“ emisije posetila je Selfi muzej u Beogradu koji je jedinstven zbog svojih raznovrsnih interaktivnih postavki i kao takav, odlično je mesto gde možete da provedete dan ispunjen smehom i da sa porodicom i prijateljima napravite lepe uspomene. Dovoljno je samo da ponesete telefon. Našoj ekipi je društvo pravila Laura koja nam je otkrila tajne stvaranja dobrog selfija.

„Prvi put sam ovde, a toliko sam želela da dođem sa drugaricama kako bih napravila fotgrafije. Jako mi je drago što smo ovde i mogu da kažem da je prelepo mesto. Svašta nešto je potrebno za dobar selfi, pre svega svetlo. Ono je najbitnije jer ako imaš dobro osvetljenje to može dosta da promeni fotografiju. Takođe i outfit, kao i ambijent, sve zavisi šta želiš da postigneš. Moraš da znaš koja ti je ciljna grupa“-rekla je influenserka Laura.

Na pitanje da li je teško biti influenser u Srbiji, jedna od najpraćenijih influenserki nam je odgovorila:

„Mogu da pričam samo za sebe, ali ja osećam veliki pritisak zato što moraš da se trudiš da uvek budeš prvi i da stalno izbacuješ neki sadržaj, a nekada ti nije do toga. Potrebna je i velika ljubav kako bi bio dobar influenser i ono što znam da ne bih menjala svoj posao“.

Sa nama je, takođe, razgovarao i sin Big Laleta, poznati denser Ilija Antić koji nam je pričao o svojoj profesiji. Ceo intervju možete pogledati u prilogu koji je u okviru teksta.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci