[acf field="pre_title"]

Ivana Dudić o predstavi “Čeznem da vam kažem”: “Nagovestili su mi da će biti suza!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Premijera kabaretske predstave “Čeznem da vam kažem”, autora Milorada Mikija Damjanovića prikazana je u Teatru Vuk. Glumci iz predstave stali su pred naše kamere, a Miki Damjanović otkrio je kako se odlučio za ovu postavu:

-“Godinama sam maštao o ovom delu i kolege sam izabrao po njihovim skrivenim talentima. Mi se privatno družimo i poštujemo i mislim da sam napravio pravi izbor.”-rekao je.

Mnogi poznati glumci došli su na premijeru predstave i tako pružili podršku kolegama, među njima je bila i glumica Ivana Dudić koja nam je priznala da je raspoložena uvek kada treba da podrži kolege:

-“Uvek sam raspoložena da podržim kolege jer mislim da je to važno. Lepo je njima koji su na sceni kada čuju moje mišljenje, lepo je meni dok sam u publici i uživam gledajući ih.”-rekla je.

Dudićeva nam je ispričala da je srela Draganu Mićalović pre predstave i da joj je nagovestila da se spremi na suze:

-“Baš sam srela Draganu i pitala je da li da spremim maramice i rekla mi je da ponesem i da će biti suza.”-otkrila je glumica.

Predstavi je prisustvovala i sestra glumice Dragane Mićalović, Sloboda, koja nam je otkrila da sa sestrom ima profesionalan odnos kada pričaju o poslu i da ume da je kritikuje ali i pohvali:

-“Naš odnos poslovni je profesionalan. Kritikujem je ali i hvalim, ne treba puno ni hvaliti.”-rekla je.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci