[acf field="pre_title"]
PONOVO PRED NAŠOM PUBLIKOM

Jelena Rozga: Najsrećnija sam kada sam na sceni

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Važi za nekoga ko je uvek nasmejan i raspoložen, a za sebe kaže da je najsrećniija kada je na sceni. Posle velike pauze, pred beogradskom publikom zapevala je i pevačica Jelena Rozga. Otvorila nam je dušu i za „DeToxic“ emisiju pričala je o svom ljubavnom životu.

„Znala sam da će se ljudi raspitivati o mom ljubavnom statusu, ali nažalost ništa se nije promenilo. Kako i da se promeni kada sam konstantno bila kod kuće. Društvene mreže i Tinder me ne zanimaju i smatram da preko toga ne možeš naći pravog partnera. Bila sam i na meti progonitelja i moram vam priznati da mi nije bilo baš sve jedno, ali uveče sam uvek imala nekog ko će mi praviti društvo dok šetam. Što se tiče poljubaca, nadam se da će ih biti uskoro jer se sada ne ljubim i ne grlim ni sa kim“-rekla je Jelena.

Otkrila nam je i da su joj nedostajali nastupi, pa je za naše kamere podelila njene utiske nakon što je ponovolo stala pred publiku.

„Najsrećnija sam kada sam na sceni i mnogo su mi nedostajali nastupi. Umetničke trepavice sam zalepila nakon 6 meseci i moram priznati da me malo peku oči. Inače privatno ne nosim kratke suknje i haljine jer sam češće u džinsu, ali moram priznati da je lep osećaj nositi ovako nešto nakon velike pauze“-rekla je pevačica sa osmehom na licu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci