[acf field="pre_title"]
VELIKA PODRŠKA

Tamara Milutinović: Znala sam sve o Ljupkinoj vezi

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Od kako je izašla vest da je Tamara Milutinović u vezi i da ima dečka, usijao se Internet, ali Tamare nigde nije bilo. Ona se povukla i nije želela ništa o tome da priča, ipak u „DeToxic“ emisiji, otkrila nam je delić svog ljubavnog života. Takođe, pevačica je prokomentarisala i situaciju koja se dogodila njenoj koleginici Ljupki Stević.

-Pričaću na tu temu samo kada budem osetila da je vreme za to, ali zaista nemam šta da krijem. Sada sam sreća i ispunjena, a kada bude došao pravi trenutak, otkriću neke stvari iz svog privatnog života. Kada već pričamo o ljubavi, ja potpuno podržavam svoju koleginicu Ljupku Stević, iako će me mnogi osuditi zbog toga. Svaka žena mora da se izbori za sebe, a ako te neko pravi budalom moraš naći način kako to da ispraviš. Ona je izabrala takav način i uz nju sam. Ja i privatno znam celu tu priču i na njenoj sam strani – rekla je pevačica.

Pošto se veliki broj naših pevačica oprobao i u glumački vodama, sa Tamarom smo razgovarali i na tu temu.

-Volela bih jednog dana i mene da pozovu. Sviđa mi se kako se snima serija „Pevačica“, mislim da bih se dobro snašla u tome. Kada bih imala priliku da glumim sigurno bih stala rame uz rame sa Draganom Bjelogrlićem. Takođe, mi imamo dosta sjajnih glumaca, a obožavam Miloša Bikovića i Vuka Kostića – otkrila je Tamara.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci