[acf field="pre_title"]
PRAVI PRIJATELJI

Milica Pavlović iskreno o prijateljstvu sa Vukom Kostićem

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Posle duže medijske pauze, pevačica Milica Pavlović stala je pred naše kamere. Ona je uvek raspoložena za iskren razgovor i druženje sa nama, te nam je otkrila kako se provela na Mokroj gori sa svojim drugom i kolegom, Vukom Kostićem.

-Tokom snimanja serije „Pevačica“ imala sam puno podršku Vuka Kostića. On i ja se družimo i poznajemo već duži niz godina. Najbitnije što mi je rekao jeste da budem opuštena i ono što zapravo ja jesam. Takođe, kazao je da imam dara za to i da slušam sve sugestije. Mnogo mi je značio u tom projektu – ističe Milica u „DeToxic“ emisiji i dodaje:

-Vuk i ja smo samo prijatelji. Družili smo se zajedno na Mokroj gori. Tamo sam otišla sa svojim prijateljima, a potrefilo smo da budemo svi zajedno tamo. Bio je izuzetan domaćin i otkrio nam je sve čari Mokre gore. Ja sam još uvek pod utiskom i mnogo mi je drago da naša zemlja ima takve predele – rekla je pevačica.

Takođe, ispričala nam je kako provodi vreme sada kada nema nastupa.

-S obzirom na to da nema posla, više sam se posvetila Instagramu i zato stalno objavljujem fotografije. Imam svoj tim koji se bavim mojim profilom i video zapisima. Svako ima svoj segment vezan za moju karijeru, kao i aktivnosti za istu. Ideje dobijam od svojih saradnika, ali su uglavnom moje jer ja volim modu i da se slikam. Oduvek sam takva bila- otkrila je talentovana lepotica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci