[acf field="pre_title"]
Ovo se čekalo

Miloš Biković novom fotografijom budi znatiželju

Nakon nekoliko meseci provedenih na selu, glumac otputovao na more.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Početak godine za proslavljenog glumca Miloša Bikovića je bio i više nego uspešan. Serija „Južni vetar“ u kojoj igra glavnu ulogu je zadobila velike simpatije publike, a ništa manje se nije gledao ni film, upravo, u glumčevoj režiji „Hotel Beograd“. Kao i svima, vanredno stanje zbog koronavirusa je i njemu pokvarilo prvobitne planove. Umesto da se bavi svojom profesijom, miljenik ženske populacije se odlučio za potpunu izolaciju i život na selu daleko od budnih očiju javnosti.

Međutim, Biković je nedavno obradovao svoje pratioce na društvenim mrežama slikom bez majice, držeći u ruci čašu šampanjca. Ono što se može naslutiti sa slike jeste da je glumac otputovao na more, a ako je sudeći po komentarima izgleda da se radi o Rovinju.

Jedna od bitnijih stavki jeste ta, da je Toxic ekipa uvek rado viđen gost kada je predstavljanje novih glumčevih uloga u pitanju, te smo tako bili jedni od prvih medija koji su imali prilike da početkom godine propratimo premijernu najavu novih epizoda serije „Južni vetar“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci