[acf field="pre_title"]

Nikola Rokvić: “Marko i ja smo evakuisali celu zgradu!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Poznate ličnosti uglavnom kasne kako na sopstvene koncerte i nastupe, tako i na intervjue, on je jedan od retkih koji takav luksuz sebi ne dopušta. Pevač Nikola Rokvić priznao nam je da se svaki put potrudi da na vreme stigne na dogovoreno mesto i da svakoga ispoštuje:

-“Trudim se da dođem gotovo uvek na vreme jer tako poštujem i svoje i tuđe vreme.”-rekao je Nikola.

Ipak, Rokvić nam je otkrio da iako poštuje tuđe vreme nije perfekcionista:

-“Nije tačno, nisam perfekcionista umem da idem iz krajnosti u krajnost ali uglavnom se držim sredine.”-objasnio je Rokvić.

Nikola je nedavno postao tata male Angeline a mi smo ga pitali kako se snalazi u ulozi tate:

-“Hvala Bogu na tome, ništa lepše nema uneti novi život u kuću. Angelina sada ima dva meseca i već smo se uhodali, mada ništa nije teško kad dobijete takav blagoslov.”-rekao je.

Navršilo se dvadesetčetiri godine od bombardovanja, a pevač se prisetio dana kada je saznao da su poleteli prvi neprijateljski avioni ka Srbiji:

-“Sećam se tog dana, bio sam u stanu i gledali smo televiziju kada su objavili da su poleteli prvi neprijateljski avioni ka Srbiji. Moj brat Marko i ja smo trčali po hodniku zgrade i zvonili svima na vrata kako bismo otišli svi zajedno u sklonište.  Faktički, Marko i ja smo tada evakuisali celu zgradu.”-prisetio se Nikola.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci