[acf field="pre_title"]
PISMO DEDA MRAZU

Nikolina Kovač: „Novogodišnja želja mi je da imam novi album“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je uvek rado viđena gošća na Toxic televiziji. Važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena naše javne scene. Ona je pevačica Nikolina Kovač. Sa njom je uvek lepo i veselo, a priče nikada dosta. S obzriom na to da uskoro ulazimo u novu godinu, pevačica je za naše kamere istakla kako je zadovoljna godinom koja će vrlo brzo biti iza nas.

„Cela ova godina mi je bila jako čudna, a sama tenzija koja vlada u svetu i među ljudima je dovoljna da čovek ne bude opušten koliko želi. To ostavlja trag svuda. Ja sam od onih ljudi koji uživaju u tuđoj sreći, volim kada su svi ispunjeni i zadovoljni. Sve se to reflektuje, a mi smo jedna velika energija. Mi svojoj energijom doprinosimo univerzumu“- rekla je Nikolina i dodala:

Bliži nam se Nova godina i nama su ovo važni datumi. Volim praznike, a ja sam kao jedno veliko dete i to se ništa nije promenilo. Trudim se da svoju prazničnu euforiju prenesem i na svoju decu. Ipak, cela ova situacija se ostavila traga na sve nas, ali ja se trudim da me to ne remeti“.

Takođe, otkrila nam je jednu zanimljivu činjenicu, a to je da je sa svojim sinom Nikolajem pisala pismo Deda Mrazu. Nas je zanimalo da li je imala neke posebne želje.

„Tačno je, nas dvoje svake godine pišemo pismo Deda Mrazu. Moja želja je da imam jedan album i već uveliko radim na tome. Nadam se i verujem da će sve to biti onako kako sam zamišljala. To je jedna elegantna i lepa promocija sa kvalitetnom muzikom. Priprema u studiju sve i jedva čekam trenutak kada će se to desiti“- ispričala je pevačica.

Ceo intervju možete pogledati u novoj „DeToxic“ emisiji koja se nalazi u okviru teksta.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci