[acf field="pre_title"]

Savo Perović: „Luna Đogani i ja smo u super odnosima“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mladi pevač, Savo Perović, iako je odlučio da se neko vreme ne pojavljuje na televiziji, zbog nas je napravio izuzetak, te smo to iskoristili i dotakli se raznih tema. Razgovarali smo sa njim o njegovom novom biznisu kom se posvetio, mami Blondi, ali i njegovoj dobroj drugarici i koleginici Luni Đogani koja očekuje bebu.

Između ostalog, pitali smo ga u kakvim su odnosima njih dvoje, da li se često viđaju, ali i da li se pomrio sa Luninim verenikom.

– Mi smo u super odnosima, čujemo se svakodnevno, ne viđamo se sada. Ja sam taj koji malo izbegava viđanja, jer ipak cirkulišem među dosta ljudi i ne bih želeo ja da je ugrozim na bilo koji način. Svakodnevno se čujemo telefonom ili putem video poziva – rekao nam je Savo.

Kako su Luna i Marko pre izvesnog vremena saznali da čekaju devojčicu, pevač nam je i to prokomentarisao. Rekao je da je on prvi, među svima ostalima, očekivao da će njegovi prijatelji dobiti dečaka, pa se nadovezao:

– S obzirom na to da su u pitanju Luna i Marko, to dete je moralo da bude suprotno od onog što su svi očekivali, to mora da bude inadžija – našalio se pevač.

O čemu smo još razgovarali sa Savom, možete pogledati u prilogu naše „DeToxic“ emisije koji je u okviru članka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci