[acf field="pre_title"]

Višnja Petrović: „Ne osvrćem se na zlurade komentare…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kriza izazvana koronavirusom, kao što znamo pogodila je sve profesije i svima nama nanela određen vid nelagodnosti. Međutim, čini se da pevačici Višnji Petrović ni situacija koja traje čitave godine ne može da pomrsi kocne.

Harizmatičnoj pevačici pošlo je za rukom da, bez mnogo medijskog eksponiranja, pesma „Izvini gade“ nađe put do srca publike. Osim toga, Petrovićeva je jedna od traženijih izvođača koju često možemo videti u gradskim lokalima u kojima nastupa.

Dok je mnoge kolege i koleginice ogovaraju i pitaju se zbog čega baš ona ima posla, pevačica je specijalno za Toxic portal otrkila da li je takve opaske pogađaju, kao i koja je njena tajna uspeha.

„Moja tajna uspeha, jeste zasigurno i moj tim. Radio S, moj menadžer Sale i svi moji prijatelji i saradnici koji mi pomažu da budem ono što danas jesam. Mislim da je moja pesma došla do publike, jer ja sam neko ko je umeo da iznese tu priču. U smislu, same reči pesme su malo onako drske, jedne opasne žene. Iako sam u privatnom životu drugačija, pesme sa tom tematikom mi leže. Verovatno, jer je gluma moja prva ljubav, a u muzičke vode sam uplovila kao već izgrađena ličnost koja zna šta želi.“ – pa dodala:

„Moram da se nadovežem i na to da li me drugi ogovaraju. Ne znam, meni niko nije prišao i rekao Ej kako ti sad pevaš, a ja ne pevam… Trudim se da budem korektna prema svojim kolegama, da svakog ispoštujem koliko je to do mene, a šta ko priča, pa ja nisam neko ko se druži sa estradom i ko vodi računa o takvim stvarima. Imam preča posla (smeh). Spremam novu pesmu, tj našla sam je, nemam još para da je platim u celosti, ali ne mora uvek sve da se plati odmah, znate kako to kod nas pevača ide. Puštam je svima, onda slušam sugestije, šta bi trebalo da promenim, kako… Sve u svemu, jedva čekam da je predstavim svojoj publici.“ – rekla nam je Višnja.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci