[acf field="pre_title"]

EKSKLUZIVNO! Pevačica Višnja Petrović : „Ne koristim skupe preparate, moć lepote krije se u prirodi“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U današnjem brzom tempu života, održavanje zdrave kože postaje sve važnije. Zagađenje vazduha, stres, loša ishrana i druge štetne faktore koji okružuju našu svakodnevicu, često mogu negativno uticati na izgled i zdravlje naše kože. Zbog toga je pravilna nega kože postala neophodna.
Evo nekoliko ključnih saveta za održavanje zdrave kože u današnjem vremenu a upravo to sa čitaocima Toxic portala podelila je pevačica Višnja Petrović:

Uvek izgledaš sveže i negovano šta je tvoja tajna?

Što se tiče bjuti saveta neki tajni, naravno da ne postoji…. Ono, na čemu ja insistiram da je uvek najvažnije kako izgleda lice, volim da izgleda lepo i da je koža mekana.

Koliko je ishrana presudna kada si ti u pitanju?

-Naravno da je pre svega potrebno sa se hranite zdravo, i da se hidrirate iznutra i spolja. Ja koristim prirodne preparate, jer svu preskupu kozmetiku koju sam probala meni ne odgovara, i na kraju sam nastavila pete da mažem sa tim.

Koji savet možeš dati mlađoj generaciji?

Najvažnije da žene vode računa o samoj higijeni lica, uveče pred spavanje da se dobro očisti i da se hidrira dobrom kremom i maskom, to isto važi i za jutro. Takodje ujutru je dobro ubaciti i aktivni kiseonik u svoju rutinu. Najvažnije je ne izlagati se suncu, i obavezno koristiti zaštitini faktor 50 tokom cele godine, i na taj način se mogu sprečiti flekice. Ja koristim isključivo jednu kozmetiku, i s obzirom na to da mnogo tretitram svoju kosu, a tu su mi jako važne maske za kosu koje su nezamenljive.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci