[acf field="pre_title"]

Seka Aleksić o tome koliko je vezana za sinove: „Nedostaju mi čim izađem iz kuće!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Folk zvezda Seka Aleksić poznata je po odličnim hitovima i energičnim nastupima. A kako je neplanirana pauza zadesila i nju, veoma se radovala što opet počinje da se druži sa svojom publikom i što ponovo može uživo da im prenese svoje emocije dok peva.

Međutim, od kada se ostvarila kao majka i ima dva prelepa dečaka Jovana i Jakova, sve o čemu ona razmišlja jesu baš oni i maksimalno je posvećena njihovom odrastanju.

A evo šta je i ekipa „DeToxica“ zabeležila kada smo je upitali da li joj teško pada kada mora da krene na nastup i rastavi se od svoje dece u tom momentu:

– Verovali ili ne jeste. Bez obzira na to što svoje slobodno vreme provodim sa njima, uvek mi bude teško kada treba da napustim kuću i odem na nastup. Svaki put kada znam da neću biti tu, kada neću prespavati, padne mi teško – rekla je Seka, pa je dodala i šta je teši u svemu tome:

Seka Aleksić
Seka Aleksić, foto: Instagram

– Mislim da taj majčinski osećaj ostane uvek i da ga svaka majka ima. Ono što mene teši je da ja kada odem na nastup, van kuće budem samo par sati i onda znam da se vraćam njima – rekla je ponosna mama Seka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci