[acf field="pre_title"]

Tijana Milentijević: „Imam veliku želju da upoznam Dina Merlina“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Znaju je kao „ženu od sultana“, a u poslednje vreme u medijima je glavna tema. Svi znaju da je reč o pevačici Tijani Milentijević. Njena ljubavna priča uzdrmala je sve, a ona se trudi da svojom harizmom i dobrom energijom i dalje pleni. Uvek raspoložena za druženje i razgovor, ponovo je stala pred naše kamere i otkrila nam je kako se provela na poslovnom putu u Sarajevu.

„Ovoga puta nismo u punom sastavu, ostatak tima je kod kuće i oni odmaraju. Oni sada uživaju, a mi smo došli da se malo pomučimo i da snimamo. Uspeli smo malo da prošetamo, s obzirom na to da nas je ubrzo uhvatio mrak. Išli smo do Baščaršije, čak smo pili vodu i sa čuvene česme“- rekla je Tijana u „DeToxic“ emisiji i dodala ko bolje kuva kafu, muškarci ili žene:

„Nije do kafe, već ko je kuva. Ja za sada samo sebi kuvam i društvu kada dođu kod mene u goste.“

Takođe, pevačica nam se poverila i otkrila kako bi volela da upozna čuvenog pevača Dina Merlina.

„Ja ljude koji se bave ovim poslom gledam kroz njihove pesme. Volim da slušam pesme Dina Merlina i velika mi je želja da ga upoznam“- ističe Tijana i dodaje kada planiraju da započnu veliku turneju u Americi:

„Mi se tome nadamo. Planirano je za mart. Ukoliko se sve smiri, idemo sigurno. Ja bih jako volela jer nisam imala priliku da posetim Ameriku, tako da bi mi to bio prvi put.“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci