[acf field="pre_title"]

Počinje snimanje filma o Lukasu: Glavnu žensku ulogu igraće Sonja!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Život popularnog pevača Aleksandra Vuksanovića, koji je u javnosti poznatiji pod imenom Aca Lukas, krajem ove godine mogao bi se naći na filmskom platnu.

Naime, planirano je da njegova životna priča bude ekranizovana kroz seriju i film, a početak snimanja planiran je za kraj ove godine.

Rad na scenariju i pripremi materijala poveren je novinaru i piscu Vanji Buliću, a glavnu žensku ulogu trebalo bi da igra Sonja Šašić, odnosno Vuksanović, bivša supruga folkera.

Ukoliko Sonja ne prihvati moju ponudu, onda ćemo uraditi kasting za njen lik, a što se tiče lika Ace Lukasa, zanimljiv mi je mladi glumac Vladimir Kovačević. Mogao bi verno odglumiti Lukasa, samo ako Aca tako odluči – objasnio je Saša Mirković, idejni tvorac ovog projekta.

Osim Mirkovića, oglasio se i pevač i otkrio:

– To nije klasična biografija sa podacima, već knjiga sa pričama. Radimo i seriju, i film. Sigurno neću glumiti samoga sebe. Biće to neki glumac, ali ne neko ko je poznat. Želim da to bude neko za koga će sutra na ulici reći: Evo Lukasa.  Serija će biti zasnovana na anegdotama, jedna anegdota – jedna epizoda, pošto je moj život pun komičnih i zanimljivih priča. Svakako će i neke kolege učestvovati u filmu, ali videćemo kako ćemo to napraviti – istakao je Aca.

Aca Lukas
Aca Lukas, foto: ATA Images

Naime, mnogi su se ponadali da će ovaj projekat doneti dosad nepoznate pikanterije iz života lica sa naslovnih strana, ali Aca poručuje da zasad niko ne bi trebalo da strahuje od onoga što će biti prikazano.

– Ako mislite na tajne detalje koje bih eventualno mogao da otkrijem, možda. Još uvek ne znamo da li ćemo ići s neba, pa u rebra ili će svaka podudarnost biti slučajna – rekao je u svom maniru pevač za „Svet“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci